Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Zotya32 Előzmény: #681992

http://bet.hu/newkibdata/115477394/P_rend_tevetv_fuso_akv.pdf

"A társaság vezetése szerint a Teve Tévé Kft. 100%-os üzletrészének megvásárlásával, számos lehetőség nyílik meg a Fuso Ecosystem Nyrt. előtt, a társaság jövedelemtermelő képességének növelésére, valamint – összhangban a vezetőség által az előzőekben nyilvánosságra hozott üzleti terveivel - új üzleti modellek bevezetésére.

Budapest, 2013. Október 07. "

5 hónappal később

"Tekintettel arra, hogy a Társaságnál folyamatban vannak befektetői tárgyalások, melyek biztosítani tudják a hosszabbtávú, gyors fejlődést, a Társaság tevékenységét az OTT, VOD szolgáltatásaira kívánja fókuszálni.

Ezzel összhangban a Fuso Ecosystem Nyrt. Igazgatósága értesíti a részvényeseket, hogy az 1/2014. (III. 05.) sz. Igazgatósági Határozat alapján értékesítette a Teve Tévé Kft-ben meglévő 100%-os üzletrészét.

Az ellenértékeként befolyó részvényeket a Társaság a befektetői igények kielégítésére valamint – amennyiben szükséges - a társaság működtetésére kívánja fordítani.

Budapest, 2014. március 10."

http://bet.hu/newkibdata/116592695/P_rend_fuso_TV.pdf

http://bet.hu/newkibdata/115477394/P_fuso_IT_Scan_20131007.pdf

itt vmi nagyon büdös.... és ami a legbüdösebb:

"Az ellenértékeként befolyó részvényeket a Társaság a befektetői igények kielégítésére valamint – amennyiben szükséges - a társaság működtetésére kívánja fordítani."

Részvényeket befektetői igényekre.... tehát lógnak vkiknek sok-sok pénzzel amit részvénnyel fognak kifizetni?

Társaság működtetésére fordítani... tehát tovább tömni a piacot? de már nincs vevő... üres a vételi oldal... és ezek után az is marad...

még az lehet, hogy áldoznak rá egy kis pénzt, és felhúzzák 15-20 ft-ig. végülis, egy gombnyomással megoldható, ha mázlijuk van, kevesen figyelik, és az indikatív ár meghatározásának ideje alatt kevesen állnak majd be eladónak... kíváncsian várom mit hoznak ki belőle.