Re: nincs cím
Nyeretlen_Keteves Előzmény: #693876Hát nem(mármint agysebész, pedig abban mi már nagyon jók voltunk..... by Gyurci bácsi)
Ezt loptam(valaki képes volt leírni), ugyan megnéztem ezt a sajtótájékoztatót , de így ebben a formában azért über gááááz!
"„Mik azok a legdrasztikusabb hibák amiket ki kell javítani a következő összetartáson?
Pinyő:
Akik itthon vannak, biztos hogy át fogjuk venni hiszen a válogatottnál nincsen arra idő hogy a pontos kontra játékot játszunk, megpróbáljuk mi is ezeket a dolgokat kijavítani, fogok beszélni az edző kollégákkal hogy ők is próbálják ezt megoldani de amennyi időnk van próbáljuk azokat a hibánkat itt a mélységből bejövő amit a.. őőő, má első gólnál kaptunk az őő, balhátvéddel nem jött el a jobboldali csatárunk, tehát ez ilyen szinten megengedhetetlen és könyörtelenül ki is használták még úgy is hogy ide oda pattogott mégis betudták őő tenni, de azt gondolom hogy amit kértük az első gólt is hogy kivéve a szélre, ee őőő voltak olyan szép dolgaink ami ami ami...be azt gondolom, hogy tehát amennyi negatívum van sokkal több a pozitívum.”
Szóval az Ok, hogy nem "agysebész", de ebben az országban miért kötelező a legnagyobb sutyerákokat állandóan poziba helyezni ?? (persze tudom a választ :-)