Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

prospero Előzmény: #689727

Arra gondoltam, hogy azzal ha hangoztatod az állásinterjún a véleményed a volt főnöködről, lenullázod magad ...nem éri meg.... persze csak ha dolgozni akarsz...de ha fontosabb, hogy sajnáljanak egy kicsit, mert így elbánt Veled az élet...

Aki hallgatja, ha nem is a főnököd lesz... de jól meggondolja, hogy kit vegyen fel a főnöke/megbízója számára...

Amit írtál az első része tökéletes volt, a második része.... amint szóba került a véleményed a főnöködről, meg katasztrofális...tartsd meg magadnak a véleményed... senki nem kíváncsi rá...

Én soha nem alkalmaznék olyat aki nyiltan szidja előttem a volt főnökét...arra gondolnék miközben egy ilyen dumát hallgatok, hogy egy sértett emberrel van dolgom, aki még nem tudta túltenni magát a sérelmein és nem tudja elengedni a múltat... és feltenném a kérdést magamnak: van arra időm, hogy ilyen emberek lelkivilágával foglalkozzam? Ha Teréz anya hirdeti az állást szerencséd van...

De mivel valószínűleg nem Teréz anya hirdeti, jobb ha hallgatsz az interjún a volt főnöködről... és azt mondod, hogy jövődre szeretnél koncentrálni...