Re: nincs cím
Euroman Előzmény: #689577hozzám is passzol, rengetegszer tolmácsoltam vásárokon, sőt már 3. éves egyetemista koromban (1987) még a vasfüggöny mögötti időkben volt hatalmas nehézgép kiállítás, vásár és konferencia Miskolcon, és akkor 1 hétig egyedül vittem egy osztrák cég standját....értékesítési menedzser is voltam 5 évig, bevétel és költséggazdaként 5 emberrel évi 300 miilió huf nyereségeket termeltem...csak a főnökváltással 2002-ben elvették tőlem...oktatni mindig oktattam, mert szeretek is, meg nagy dumás is vagyok....külföldi ösztöndíjasként heti rendszerességgel kellett egyetemi színvonalú előadásokat tartanom, és a cégnél, ahol dolgoztam, is tanítottam németet és marketinget...üzleties megjelenés is megvan, ha a moly nem ette meg az öltönyeimet...utóbbi években a szeretve tisztelt geczy főnököm bezárt az irodába, oda meg a farmer-ing is elég volt...igyekezett jól elnyomni, ő meg vonaglott mindenhová a sötét öltönyében, a buzy rábaközi tájszólásával, nulla idegennyelv tudásával...öt éven át fizette neki a cég a magántanárt, aki a házhoz járt, aztán soha 1 mondatot nem sikerült kinyögnie, ha jött külföldi partner...akkormindig jó voltam, a titkárnővel hivatott....persze leőre nem szólt, jól le akart égetni, hogy snasszul vagyok felöltözve, szerencsére titkárnővel jóban voltam és súgott előte való nap, hogy másnapra külföldi vendégek lesznek, ha gondolom, készüljek:)