Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Euroman Előzmény: #689123

az audi állandóan keres, tele van a hirdetéseikkel minden állás oldal...csak sajnos a német tudás az egyetlen feltétel, amit teljesítek, mert gépész/minőségügyi/mechatronikai/villamos mérnököt keresnek, én meg egyik sem vagyok....a másik az, hogy az audi győr komárom felőli legszélén van, messze a pályaudvartól (gyárlátogatáson, és bútor beszállítóval korábban tolmácsként jártam ott)...ahhoz, hogy mindennap 07.30-kor ott a munkahelyemen legyek mindennap legkésőbb 04.30-kor kellene kelni, mert a reggeli készülődés, pályaudvarra gyaloglás (parkolás fizetős, ezért felejtős, helyi buszok 6 előtt csak óránként járnak) és a vonatozás ennyi időt vesz igénybe....hazafelé ugyanez, azaz legkorábban 18.30-ra érnék haza...plusz ha a vonat késik délután, nincs ülőhely, egyéb nyalánkságok...tehát 8 óra munkára napi 14 óra menne rá...sopronból elköltözni sem nem tudok, sem nem akarok...ha lenne autópálya sopron és győr között, akkor 60 perc alatt már ott lehetne lenni kényelmesen, de nincs, és hát napi kb. 190 km ingázásnak nem kicsi a benzinköltsége sem....nem véletlen, hogy az audinak munkásjáratai is csak a sokkal közelebbi csornáról és pápáról, meg ha még működik, akkor a közelebbi szlovák településekig van, sopronba a távolság miatt nincs.