Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Zotya32 Előzmény: #686658

pár szó a mai hírhez, meg a cikkhez:

"Az igazgatóság közleménye utal arra, hogy korábban félrevezető információk jelenhettek meg a társaság jövőbeli terveiről, reklám- és marketing eszközökkel befolyásolhatták a KEG-részvények árfolyamát, ezért az igazgatóság mérlegeli, hogy illetékes szerveket kérjen fel a szükséges vizsgálatok elvégzésére.

A KEG-részvény tőzsdei árfolyama nyáron 28-30 forint volt, novemberben 50 forint fölé emelkedett, jelenleg 40 forint körül születnek rá szórványos kötések. A részvény a T kategóriában szerepel."

Hol jelentek meg félrevezető információk? milyen reklámok? amióta a tőzsdén van reklámot én soha a büdös életben nem láttam a cégről.

részvények árfolyamát befolyásolta vmi?? vizsgálat nélkül is megmondom, hogy az 1 sps vásárlásai, na azok befolyásolták, hiszen a nyáron kora ősszel több 100k-s pakkokban vették... miután eladó nagyon nem volt, persze, hogy felszaladt 56-ig.

amúgy jó ötlet, nyomozzák csak ki, mi miatt ment fel, majd vissza.

a bét hír:

http://bet.hu/newkibdata/116261605/KEG_IT_tajekoztatas.pdf

"Az Igazgatótanács DueDiligence elvégzését tervezi. Valóban szükséges, hogy megismerjük a tényeket és az igazságot!"

na, végre... Ezt ugattam hónapok óta, hogy öntsenek tiszta vizet a pohárba... teljes átvilágítás, pimper és bandájának, sőt elődjének elszámoltatása, részvényesi megfeleltetés stb.

"Állítólag a múltban a KEG cég tulajdonának egy részét értékesítették Steier úrhoz közeli cégnek, amely most hatalmas bérleti díjat követel. Úgyszintén felmerülnek az előző igazgatótanács képviselőinek igényei, minden esetben körülbelül 20 millió forintos igény"

Erről SJ is írhatna pár sort...

előző IT. melyik? Rekettyei féle? Ha ők 20 milliós igényt adtak be, az felettébb pofátlan, undorító, felháborító, főleg azért, mert ő is egy volt a kisrészvényesek közül. ezzel akarja visszahozni az árfolyamon elszenvedett bukóját? mondhatom szép.. akkor én is kérnék kb 6 milliót, mert a phylaxián ennyit buktam, és az nagyban köszönhető a keg körüli mutyinak is!!!

"5. Néhány személy valótlan és hazug információkat terjeszt a társaság állapotáról és a „tulajdonképpen mi történik?” kérdéssel szembesülünk.

Hangsúlyozzuk, hogy az Igazgatótanács egyik tagja sem cselekszik a cég érdekeivel ellentétben, melyet a cég céljainak érdekében és javára vezetünk, - tehát a társaság revitalizására. Az Igazgatótanács az érvényben és hatályban levő jogi előírások értelmében jár el és hangsúlyt fektetünk a vezetési, minőségi és biztonsági folyamatok figyelemmel kísérésére.

Döntést kell hoznunk, mely alapján megkérjük a megfelelő szerveket a téves információk kivizsgálására vonatkozóan, mivel feltételezzük, hogy károsítják a cég jó hírnevét, valamint a részvényeseket. Az ilyen tisztességtelen praktikákat szükséges megállítani."

Üdvözlendő ez is. Csak tudni kéne mire gondolnak. A valótlan híreket akkor cáfolni kéne. De a vezetés is közzé tett egy hírt, miszerint felszámolási eljárás indult. De a folytatásról viszont semmit nem tudni... Nos, ez elég alapot ad a találgatásra és a valótlan hírek terjesztésére... egy felszámolási eljárási hír, egy nyrt életében elég súlyos értékű információ, nem illik csak úgy bedobni a köztudatba, aztán sunnyogva magára hagyni és várni a csodát... szóval a valótlan és hazug hírek kialakulásában nagyban benne van az új IT is... véleményem szerint... már engedtessék meg, hogy így gondoljam... Ügyvédnő mit tud erre mondani? biztos tetszik olvasni, kérem a pf-en válaszoljon majd, hogy megfelelő magatartást tanúsít-e a Vezetés azzal, hogy bedob egy felszámolási hírt, majd utána a fantáziánkra bízza, hogy tettek-e ellenlépést azért, hogy ne kerüljön másodfokra az ügy!!!

röviden ennyi, további jó szórakozást a céghez, meg a papírokhoz.