Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: éadufgh

Trisz Előzmény: #685933

A legkomolyabban mondom, hogy az ilyen alapos vélemények miatt érdemes egyedül a fórumon való jelenlét. Egymás szekálásával sokkal nem vagyunk előre. :)

Ha nem veszed kötekedésnek, akkor ezzel is alátámasztva érzem, hogy még az árnyalatnyi különbségeket is a helyén tudod kezelni. Azt inkább csak zrikának veszem, hogy egy félkemény gyomros és egy baráti mosoly közötti különbségeket elemeznünk kellene. :)

Magam részéről az ilyen véleményeket tiszteletben tudom tartani.

Teljesen egyet értek a véleményednek azon részével, hogy aki kockázatosnak ítél meg egy papírt, abban ne kísérletezzen. Csak rossz szájíze, gyomoridege lenne benne minden rezdülésnél.

Én már sokszor kifejtettem véleményemet, ezért én tartom, sőt növeltem az utóbbi időben a db-számom. Ha idegesítene a pozim, azonnal dobnám! (Kosto)

Hathorral kapcsolatos véleményem:

Való igaz, a leglelkesebb híve a papírnak. Az ilyen harsány jelenlét következménye mi lehet?

Vagy a mennybe vagy a pokolra jut. Bevállalós magatartás. Szvsz ki kell várni a történet végét. Ha hülyét csinál magából, az neki fog fájni. Ha viszont jól jön ki belőle, akkor nagyon igaztalanok azok a támadások, amik őt érik. Nekem van türelmem ahhoz, hogy a tények, a tőzsde adja meg erre is a választ. Van akinek sürgős. :)