Re: nincs cím
Borska Előzmény: #685684:) csupán arra gondoltam hogy mindenki megpróbál fogást találni a piacon
lelki tényezője pedig igen is hogy van, perszeeee nem szabadna lennie, de ha nem lenne akkor nem emberi trédről és cselekedetről beszélnénk, eltérésmentes rendszereket tanulmányoztam nem keveset. Auto experteket, falusi néven robotokat, amik kötöttek szobahőmérsékleten mint a nagymama, hidd el még oda is kell belső tartás, hisz a gombot TE nyomod meg.(na ezeknek a működéséről és eredményességéről megint tudnék órákat írni...) Amúgy amit írsz, teljesen helytálló elméleti megközelítése a dolognak, és van is némi párhuzama a valósággal, de szerintem nem így működik. Trédelni rohadt nehéz!!!! szabályrendszert találni az könnyű, olyat ami működik az már nehéz!!! Nincs rendszer ami kezel egy beragadást, egy réssel nyitás esetén átugrott stoppot, vagyis legyen csak némi félelem az emberben,tréderben vagyis nem is félelem inkább tisztelet és tartás a piac iránt, mert ha nincs könnyen vérfürdő lesz a dolog vége!!!!