Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

ikszf Előzmény: #683426

Hm, most ránéztem a chartra, és találtam egy erős támaszpárost:

kettő támasz is van egykupacon. 1154 statikus és 1166 dinamikus. Valahova ezek közé le fog jönni elég gyorsan. Tévedtem, hogy nem eshet el idén az 1180-as lokális mélypont :)

Azalatti szintek: jelenleg 1110-nél jön felfelé egy trend, ez folyamatosan változik. Ha időben sokáig tökölünk 1154-1166 között, akkor lehet ez az emelkedő trend beéri ezt a szintet, és hármas támasz lesz. (kb 4-6 hónap). De a kettős támasz is elég lehet az emelkedéshez.

Ha a jelenleg 1110-nél jövő dinamikus támasz is elesik, akkor én semmit nem látok a kerek 1000-es pszichológiai szintig, de az kamu. Inkább 975-nél van egy statikus támasz. Ha időben addigra felzárkózik a most 890-nél levő emelkedő trendvonal, és az is pont 975 környékére jön fel addigra, akkor egy brutál erős vételi jelzés lesz. (kb 30 pontot jön fel fél év alatt, vagyis másfél év... a türelmes játékosoknak...) Szerintem ott van a fizikai aranyvétel szintje, az a fundás alapon befektetés szintje. De ezt majd felülvizsgálom, ha odaértünk másfél év múlva.

Addig is lássuk, hogy mit csinál 1154-1166-al... Én ott nyitok egy speki longot.

Szerintem :) És ez nem minősül tanácsadásnak :)