Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Rozsdáskilincs Előzmény: #682633

Sajnos jól elvan csúszva a rendszerünk az is azért ilyen elviselhetetlenül magas mert az állam kénytelen valamiből biztosítani az elégtelen termelés miatt a költségeit. Remélem letérünk már lassan erről a globalista útról egy nekünk megfelelőbbre. Én látok erre utaló jeleket de egyenlőre csak jelek. Az ingatlan piacot is meg lehetne szabadítani két igazságtalan tehertől, de ugye ehhez az kell hogy a gazdaság kitermelje máshol ennek a kieső részét a kasszából. Egy átlag magyar 3 szor vált ingatlant. 1 mikor mindegy hol mennyi csak külön akar élni a maga lábán. 2 mikor kicsit erősödött ha volt hozzá esze akkor elmegy egy olyanba ami már jobban megfelel a szükségleteinek. 3 mikor már nincs szüksége rá ill kisebb is elég. A feri így kisbetűvel bevezette hogy nem leírható az eladott ill vásárolt ingatlan árkülönbözete. Igazságtalan leadózni mikor ingatlanból ingatlanba megy a pénz hisz a lakhatás a család szükséglete, nem összevethető egy nagyobb autó cseréjével amit az ember csak akkor tesz ha megteheti hogy másikat vásárol, egy kis olcsó kocsi ugyanoda visz, míg egy gyereknek jobb ha van külön szobája. A másik teher Viktor megemelte az átírási költségeket. Tudom én az állam csak onnan tud elvenni ahol van pénz de ezzel megfojtott egy amúgy is szarbanlévő piacot ami mint említettem az emberek létkérdését érinti a lakhatást.

Ricsi akkor fogunk tudni tovább lépni ha betudunk kapcsolódni saját termékekkel a nemzetközi piac kereskedelmébe. Bérmunka a profit mások zsebében lecsapódása nem teszi lehetővé hogy az állam más alapvető területeken enyhítsen a terheken.