Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Rozsdáskilincs Előzmény: #682090

Ez tipikus magyar hozzászólás, illetve cikk./

Ricsi az emberek akkor szoktak fizetni valamiért ha olyan dologra van szükségük amit ők maguk nem tudnak meg tenni. Én mindkét oldalon állok pontosan látom a helyzetet. Arcátlan díjakkal dolgoznak némely cégek. Írod hogy dolgozik vele baromira nincs arányban az elvégzett munka az elvárt díjjal. Általánosságban elmondható feladsz egy hirdetést valamelyik népszerű portálon. Meg jelennek az ingatlanosok, ígérnek fűt-fát kijön szerződést köt, majd a 95% soha nem hallat magáról többet. A másik típus kijön szarozni csak az ingatlan előnytelen részeiről beszél , megpróbálja az árat lenyomni lehetőleg piaci ár alá ezzel növelve az jutalékhoz hozzáférését. Ezt megfejeli azzal hogy megkéri a tulajt ne hirdessen majd ő megteszi ezt itt előtérbe emeli a szakmaiságát. Kérdem én mi a ló****nak fizetnék én vagy bárki egy olyan szolgáltatást amit magam is remekül eltudok végezni. Egy 10M lakás után 0,5M átlagosan számlásan. Mikor mondom neki ő ne hirdessen ugyanazon a felületen ahol én hisz ezt ugyis csak a jutival emelt áron tudja megtenni. Azért fizetnék ha a cég olyan területekről hozna vevőt amit én nem tudok lefedni ebben az esetben pár ezer forintért. Az internet korában az emberek 80% megtudja tenni azt amiért a cégek borsos díjat kérnek. A cikk írója valószinü felháborodott azon hogy szembesült az ingatlanos cégek hozzáállásáról. Hogy tulképp ugyanott hirdet ahol a tulaj várja a szerencsét hisz neki olcsóbb ugyanaz a felületü hirdetés. Ezen felül a többség mást nem tesz.