Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Palimadár Előzmény: #680259

Csak az a szerencséje ennek az országnak, hogy a mindenek előtt álló kedves vezetője hibátlanul tudja kiválasztani az elhivatott munkatársait, mint a trafik ügy törvényi hátterét is megteremtő Lázár Jánost is. Emlékszem, még Csányi is megdicsérte Lázárt! (Bár olvastam itt olyat egy tigristől, hogy LJ egy f.sz, de ezt vissza kell utasítanom (a nemzőszerv fontosságára tekintettel és nevében!)).

Lázár megalkotta a jogi kereteket, majd az ennek megfelelni tudó és akaró honpolgárok számára a jogalkotás eszközével a pályázatok után még kedvezőbb feltételeket szabott meg, ami jól mutatja filantróp hozzáállását.

Most pedig - nehogy sokat érjenek azok, akiknek sok jön össze a tüdőrák melegágyát jelentő dohányzásból - ismét átrendezésre kerül a piac, amit nyilván előre láttak, hiszen nagyon körültekintőek.

Végül is annak is örülni kell, hogy a kormány előre látta a saját intézkedéseit, és ezért kárpótlást nyújt azoknak, akiket először helyzetbe hozott, majd ellehetetlenített. És mindezt fél év alatt! Ez az igazi előrelátás!