Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

phiona Előzmény: #679788

Igen értem h a fájdalom elől menekülsz, h bánt amit tapasztalsz és nem tudsz individuumként tenni ellene. A kérdés h a földrajzi kiszakítás elég-e ehhez, megszűnik-e ettől a magyarságod a mém. Sztem nem de mindenki más, próbáld ki de sztem ne végleges ajtóbecsapós módon hanem kísérletként. Az a másik kérdés h jó-e ha sikerül is kiölni magadból a nemzettudatot, mi lesz helyette? semleges hazátlanság genderség, jó az? Nem csak teher ad is sokat, csak a Himnusz a zászló mint behívó jelek, olimpián v ünnepségeken ahogy rázendítenek máris hatódok, jó ez a vhovatartozás a mai elidegenedettségben, jó a közös nevező, jó a múlt az ősök kézírásai, h erre neveltek, hazádnak rendületlenül. Ezt elveszteni kár sztem akármilyen is ma a politika, az emberekben rengeteg jóság van vö csak a márciusi hóhelyzet aztán az árvíz, önzetlenül segítenek a legkisebb pöccre is. A politikusaink sajnos olyanok amilyenek, de ezért a minőségi emberek menjenek el? nem inkább ők ha már vki? :-) És épp azért kell ittmaradni h változás legyen, ha elhúz a színvonal és maradnak a lecsúszottak mi lesz szted? tutira diktatúra mert velük szemben lehet.

Nem azt mondom h ne élj kint akár végleg mert jobb az idő v akármi, hanem h ne szűnj meg magyar lenni ill ne akard ezt. Kintről is megy minden ugyanúgy a net korában, és ha kell 1 jó járattal repcsin előbb vagy Bp-en mintha kocsival jönnél az országszélről. Szal nem a földrajzi résszel van a baj sztem hanem h a földrajzit 1 lelki irtás eszközének szánod, ami sztem téves is, káros is.