Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #676793

Amúgy megvan bennem a kettősség..ha elmegyek vidékre jó az a nyugalom a csend..az a lassúbb élet..ez jó

DE nem jó..

- mindenki lesi a másikat..ki kivel megy kinek van új autója..lassan mennek mindenki jól lássa.

- megy a rongyrázás aki megteheti..aki "kevesebb" azt lenézik..

- este 9 után kihal a település..még Veszprémben vagy Zalaegerszgen is..egy szűk belvárosi részen van egy kis élet de este megáll.

- Ha este elmegyek sétálni ugatnak a kutyák..elöször egy utána három..majd az egész utca..

- lassú az élet, ha adok egy ajánlatot egy hét alatt nem tudják átnézni..ha egy emberre kiosztanak egy feladatot akkor az utolsó pillanatig húzza..utána ír nekem holnapra kell neki egy szakértői...mondom ezt mikor tudtad meg..akkor hímezés hámozás kiderül már egy hónapja intéznie kellett volna.

Pesten élet van..úgy, hogy közben megmarad a privát zónád..ha éjfélkor vagy éjjel egykor akarsz mulatni kajálni..akkor megteheted... Ahol laktam a szomszéd előszobájánál beljebb nem voltam pedig 20éve ismertem.

Pesten is járnak termelők vidéki néni..megszerzem azokat a jóminőségű dolgokat ízeket amire szükségem van.

Ezek nem előnyök hátrányok hanem mentalitás kérdése..dekem a pezsgés kell.