Re: nincs cím
Trisz Előzmény: #673411Szerintem is. De kezd elegem lenni a velük való vitából. Ez sehova nem vezet.
Tömören foglaljuk össze. Mi néhányan 30 alatt is láttunk perspektívát a papírban. Sokan más véleményen voltak. Ez idáig rendben van. Érdekes módon minket neveztek kamus beültetőknek, stb. Most pedig hogy kezd jobban kinézni az árfolyam, ahelyett, hogy átgondolnák a tévedésüket, összpontosított támadást indítanak Hathor ellen, aki végig jó oldalon állt. ???
Mostanában pedig teljesen irracionális véleményeket írnak. Itt van ez az ATL, a hatósági árat a beszerzésekre is alkalmazzák valami képlet szerint és sorolhatnám. Végül is nekem/nekünk az árfolyam a fontos. Az hogy mellette még jól olvassuk a könyvet, az csak hab a tortán. Ők meg várják csak az ATL-t, és magyarázzák csak el nyugodtan, hogy milyen rosszul csináljuk. :)
Arra vagyok csak istenigazából kíváncsi, hogy mikor fogják észrevenni, hogy fordítva ülnek a lovon. Egyszer írtam, hogy 50 felett sem fogják észrevenni. Közeledünk. :) (Hogy akkor mit kaptam érte!? :D)