Re: nincs cím
Rozsdáskilincs Előzmény: #669121Csak grafikont használok indikátorok nélkül. Pontra pontos belépési és kilépési pontokat használok. Ez a gyakorlatban azt jelenti ha nincs pozim akkor mindig van ben ajánlat ami teljesülésre vár. Kivéve ha azt hiszem ráérek berakni. Ha ennek elérése esetleg belépés előtti réssel tenné kiveszem az ajánlatot. Uj belépésre várok. kilépésnél ugyanez ha valamiért meghaladja pl rosz helyen nyit vagy rés azonnal felszámolom ill van egy lehetőségem az aznapi nyitot még felhasználhatom a kilépésre ha felkínálja. De egy percet se kell gondolkodnom hogy mikor mit kell tennem. Mivel kivan dolgozva mikor mit kell tenni. A belépési szintek meghatározásához saját magfejlesztete szisztémát alkalmazok. Ami azon lapszik hogy a múltban adott gyertya elhelyezkedésekhez hogyan viszonyulnak a keletkező gyertyák. Nem veszem figyelembe az általános támasz ellenállásokat. hisz azok elérése vagy meghaladása ugyis teljesen bizonytalan kimenetelű. Nemtom mennyit lehetett érteni az alapelvből.
Nekem ne mond én tudom hogy mennyire lötyögős a TA. Azért nem használom mert nekem nem felel meg hogy csak odacsapok egy vonalat. egyszer ha valamihez viszonyítok akkor azért teszem mert tudom hogy van alapja annak hogy ahhoz nézem, hisz ezért viszonyítok hozzá nem azért mert valakik azt mondták.