Re: nincs cím
KawaBazsy Előzmény: #665134Semmi ilyesmire nem volt szükség, annyira azért nem rúgtam neki. :-) Comfort mód, + bnő a hátsó ülésen szolidabb tempóra sarkalt. Azért az fel van véve, h amikor előre szól, h nyomjam neki, visszadobom kettőbe, lepadlózom, s olyat tol, h csak sikongatott hátul.. :-)
A Caliornia a Ferrari induló modellje, orrmotoros, nem túl lapos, DSG váltós, civilizált. Ezzel mentem, h vihessem a csajom is, pedig volt ott F430 is, majd legközelebb.. A kocsi télleg normálban használható, ha az ember csak közlekedik, meg alapban cabrio, úgyhogy tetszett rendesen. A menetteljesítményt mindenki el tudja képzelni, én a hangján tojtam be. Az ok, h felül üvölt, mint a disznó, de kb bárhol, ahol az ember egy nagyobb gázt nyom. Pl ki kellett fordulnom egy kis utcából balra, sűrű volt a forgalom, s kihasználtam egy kis lukat. Picit nyomtam mélyebbre a gázt, s a gép olyat hörrent, h mindenki oda kapta a fejét. :-) Fel van véve az egész, grátiszban meg kaptuk a videót. Életre szóló élmény egy magamfajta autó****nak. S meg kell mondjam, jó ötlet volt a Toyotával menni, mert abba nem volt szar visszaszállni utána. :-)
Amúgy a saját kocsi is szolgál meglepetéssel. Odafelé nyomtam neki a sztrádán (140-150), s profukálta az eddigi legmagasabb fogyit (7.48l/100). Visszafelé kényelmesen pályáztam (120-130) ekkor 6.88l-t evett. Ott meg általában közúton mentem, némi pályával a fogyi 6.5l lett.. ezt nem hittem volna el egy 0-100-ra egy ilyen sportkupéról.. szeretem. :-)
http://kepfeltoltes.hu/130929/California_www.kepfeltoltes.hu_.jpg