Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Új napirendi pontok a közgyűlésre

Zotya32 Előzmény: #664973

"Tisztelt Krumenaker,

azért írom, hogy ha „csak egy kicsi hiányzik” itt vagyok és segítek, mert teljesen egyetértek Önnel – elvileg.

A problémát tökéletesen leírta, főleg az mélyreható, hogy Varga István nincs tisztában a tőzsde jelentőségével és követelményeivel.

Én dolgoztam neki (eddig ingyen) 2011 végén, de arra is képtelen volt, hogy felfogja, hogy mi a saját érdeke. A javaslatom egy olyan kiterjedésű üzleti terv lett, amelynek az eredménye annyi lett volna, hogy egyáltalán szóba álljon vele bárki komoly befektető.

Varga István egy korlátolt elme, akinek pl.: általam is a kezében volt a tárogató, de amit ő nem tud, azt nem is hajlandó felfogni, megtanulni meg pláne nem; ez persze nem volna baj, de senkit – így engem sem - tűrt meg maga mellett. Ennek én speciel igazán örülök és örültem, mert az egyik potenciális üzletfelével tárgyalva és védve őt és dr. Varga Imrét (aki a társa a bizniszben és Imre fia Viktor az irodavezetőjük) – ismétlem, többször is megpróbáltam védeni a két Vargát – ez az ügyfél annyit mondott:

- Bármit is mond, a véleményemet nem tudja megváltoztatni, ezek ketten szélhámosok.

Aki ezt a jellemzést adta, komoly ember. Én ezt hallva tettem le arról, hogy Vargának bármit is elhiggyek; még azt sem, hogy érdemes érte bármit is tenni. A bánya (és a meddő) más, abból lehet valami, de Rényit, Vargát és Janssent ki kell takarítania ebből a projektből, ha bárki bármit is érdemben tenni akarna. Amíg ezek közül egynek is a legcsekélyebb ráhatása van a dolgokra, addig bármennyi információhoz is hozzájuthat t. Krumenaker, de előre lépés itt nem lesz. De… ha csak egy kicsi hiányzik, jövök és segítek, ez a projekt (nem Varga!) megérdemelné.

Őszinte híve

Civinjanos"

De hogyan? ha ennyi részvény van, és annak többsége a szélhámos vezetőknél... akkor hiába minden, hiszen úgyis leszavazzák az elmozdításukra tett kísérleteket...