Re: nincs cím
lagwagoner Előzmény: #661632"Erre már rákérdeztem, de nem találtam rá választ, hogy ez hogyan is volt, történt, vagy hogy ez mire is vonatkozik, merthiszen a VM alap továbbra is él és virul."
http://privatbankar.hu/befalap/csendben-tozsdere-vittek-vakmajmot-sokan-kovetik-majd-260803
Ki hogy akarja: lehet alapként is és lehet részvényként is venni (adóoptimalizálás szempontból lehet hasznos vagy mi :-)) már!
"ppen azért választották a kötvényt mondjuk a saját részvény értékesítés helyett,"
Volt azért saját részvény eladás is. De tény, hogy gyatra volt a likviditás, de ott voltak a könyvben beállva.
"Most hogy mást ne mondjak, az sem lehetetlen, hogy úgy kerül befektetésre, hogy kifizetik maguknak kölcsönbe, abból vesznek ingatlant, oszt röhögnek azon, hogy milyen alacsony hozamon finanszírozzák magukat. Ahhoz ugyanis pont jó a kötvényekre adott hozamszint, ha azt egy lakossági kölcsönhöz viszonyítjuk."
Szép, de tényleg megtehetik.
"Az meg azért lehetetlen, mert akkor ténylegesen se posta, se internet, se telefon, se egyéb normális költségek nincsenek elszámolva. Ez akkor sem normális, ha egyebekben ezt "jószándékkal" teszik, mert más cégben számolják el költségnek, ugyanis ez is annyit tesz, hogy ennek a cégnek a tényleges működési költsége ismeretlen. És ennek okán BÁRMIKOR bármekkorára emelkednek, ha éppen úgy döntenek, hogy egy más cég helyett a költségeket itt számolják el."
Bocs, benéztem. Anyag jellegű ráfordítás: 4,6 millió. Szóval el lett számolva.
"z inkább mutyiszagú (nincs költség,"
Költség már van, elnéztem a mérleg sorát.