Re: nincs cím
Előzmény: #660317Látod, még ehhez is hülye vagy birkanyiiroo.
Ha tényleg az amerikai kormány bérkommentelője lennék ebben a témában, akkor sok minden lennék, csak nem ócska és lebukott a hozzád hasonló lúzer csóringerek szemében, hanem jól kereső irigyelt alkalmazott, aki most éppen Hawaiiról írogat a budapesti körút ügyében hogy elterelje a figyelmet arról, hogy valójában csak azért van itt, hogy a 9/11 összeesküvés elméleteket cáfolja. Igazi alvó ügynök, aki évekig levelez mindenféléről hogy elrejtse valódi mivoltát :)
Ne hari, de körülbelül eddig szórakoztatott az idiótizmusod, te akkora tekrén vagy, hogy kár veled szóba elegyedni, mert úgyis csak a személyeskedésre futja, mert azon a szinten, ahol te vegetálsz, ennél többre nem képesek az élőlények. Vesztettél, de ahelyett, hogy belátnád, még tovább fúrod magad lefelé a magad alá hordott ganajba.
Megmondom őszintén, néha nekem is van perverzióm ezen létformák tanulmányozására, de az az igazság, hogy most már eluntam esetedet, mert sajnos semmi figyelemreméltót nem tudtál nyújtani :)
Egyébként, ez már egyre jobb lesz, hiszen egyszerre vagyok nagyon fiatal, nyugdíjas, ráérő alkalmazott és jól fizetett amerikai ügynök.
Ha ez így folytatódik, nemsokára otthon unatkozó terhes pics@ is leszek, akinek zsidó férje van :D