Re: nincs cím
Előzmény: #659867B@szod, neked is feleslegesen koptattam a billentyűt, te is maradhatsz hülye nem szégyen az, de talán büszkének sem kellen rá lenni.
Az meg, hogy személyeskedésbe mész át, az mindent elárul. Tudod mit, további jó magömlést együtt, úgyis egymásra találtatok, úgysem érdekelnek a tények, mit foglalkozzak veletek, van nekem jobb dolgom is.
Azért remélem, hogy lesznek olyanok, akik el is olvassák a tényeket, azokat a tényeket, amiben 2003-ban még az égvilágon senki sem kételkedett, mert nagyon hasznos lehet a véleményformálásban azokkal szemben, akik az önálló vélemény nyilvánítás képességének hiányában csak felmondják az "okos vagyok mert elolvastam egy összesküvés elméletet" képességű emberekkel szemben.
Nincs harag, no problemo, a cél az, hogy a magadfajta homo debilisek mindenki számára elhitessék azt, hogy "csak megrendezett volt mindez hogy megindítsák a háborút a nem létező vegyi fegyverek miatt és megszállják Irakot".
Az átlagembernek ez kell a sör és a virsli mellé, ez kétségtelen - szóval, csak hajrá, tedd boldoggá az embereket, hogy szép ez a világ és nincs mitől tartani - legfeljebb csak a zsidóktól :)
Ők meg jót röhögnek rajtatok, mert ez az ő érdekeiket szolgálja, node sebaj, számotokra ettől szép a világ, mert szépnek hiszitek a Mátrixot, amiről azt hiszitek, hogy végre értitek. Vagy hogy végre értetek valamit. Vagy, csak hogy végre okosnak képzelhessétek magatokat... legalább egy kicsit :)