Re: nincs cím
Előzmény: #659549Nem pontosan értem, hogy min röhögsz?
Minden olyan férfi, aki nem újszülött az ismeri a klasszikus mondát, hogy "minél nagyobb, annál nagyobbat esik".
Ahogy azt is, hogy egy utasszállító belseje üreges, hogy beférjenek az utasok, de egyebekben a külső burkolat szerkezete többé-kevésbé ugyanaz mint egy vadászgép esetén - éppen csak nincs annyira megerősítve.
Ennek megfelelően abból a szempontból, hogy az betonnak vágódva hogyan viselkedne, abban éppen semmi különbség nincs azon kívül, hogy nyilvánvalóan jobban porladna szét a kevésbé megerősített szerkezet. Ahol tehát egy vadászrepülőgép szétporlad, ott egy utaszállító biztosan elporlad.
Ebből a szempontból egy lényeges dolog van, az, hogy egy 747-es a tömege okán jóval nagyobbat tud "ütni" mint egy vadászgép, de vicces módon ez éppen jól látható a Pentagon romjain, ahol szemmel láthatóan szét is tudta a szerkezetet tépni, és szépen egymásra is zuhantak a födémek:
Amin mellesleg jól látszik, hogy pont a session határon szakadt el az épület, pontosan ott, ahol a kapcsolódása volt a két alap épületnek, milliméter pontossággal, tessék csak megnézni a hátsóbb épületek födémeken a bádogozást.
És jól látható az, hogy milyen távolságra szóródott szét minden, hiszen látható, hogy a tetőkön mekkora távolságra röpültek szét a maradványok és hogy mekkora tűz keletkezett.
Egyebekben, pusztán csak hogy én is röhögjek egy kicsit az összeesküvés elmélet hívők butaságán: Egy kisebb méretű gép bizonyosan nem okozott volna ekkora kárt a Pentagonban, merthogy arra fel volt készítve az épület, de még ha így is történt volna, akkor is pont ugyanazok a kérdések merülnének fel az összesküvés hívekben: Azaz, hogy "hogyan dőlhetett így össze egy épület, hogyan lehet egyenes az oldala" - pedig megmutattam az amszterdami képeken, hogy mert "ez így szokás" egy repülőgép becsapódás esetében. Olyan nagy méretű és koncentrált irányított kinetikus energia lép fel, ami elnyírja azt, ami az útjába kerül. Ellentétben egy kis géppel, ami szó szerint vagy lepattant volna a Pentagonról, vagy ott porlik szét.
Ezzel szemben az irányított rakéta, vagy hasonló romboló eszköz esetében éppen az tudható, hogy nem a kinetikus energiával rombolna, hanem a robbanótöltetével, amely esetben teljességgel bizonyos, hogy nem így nézne ki a becsapódás helyszíne, mert a Pentagon esetében is világosan látható, hogy nem robbanóanyag robbant fel, merthogy annak pont nyoma sincs a képeken.
*
A lényeg a lényeg, én csak bemutattam, hogy amit az összesküvés elmélet hívei "hihetetlennek", meg "soha nem látottnak", meg "így nem történhetne" kívánnak bemutatni, az pont csupa olyan dolog, ami megtörtént, pontosan így történt meg, tehát nyilván nincs bennük semmi különös sem.
Én ennél többet nem szeretném azt magyarázni, hogy hogyan történhetett meg minden különösebb belemagyarázás nélkül ami történt, aztán engem ez a téma igazából már nem érdekel.
Mint írtam, higgyél nyugodtan azt, amit csak akarsz.