Re: nincs cím
Nyeretlen_Keteves Előzmény: #658928"Ehhez pedig pont nem focira, játékosokra, hanem stadionra van szükség. Mondjuk például ilyenkor köszön vissza, hogy mi értelme van a stadionok építésének.
Amely esetben pedig - ha nyerünk - akkor ugye hivatalból ott leszünk az EB-n minden egyéb selejtező, meg egyéb lúzereknek való részvételi lehetőség helyett.
Végülis ez is egy mód az EB-n való szereplésre, és összességében még csak nem is biztos, hogy drágább, mintha a játékosokra és a játékra összpontosítanánk. Ugyanakkor egy ilyen lehetőség egyrészt meghozná a nézőszámot is, és talán a lelkesedést is, illetve azt is, hogy esetleg elkezdünk focizni, mert mondjuk már érdemes lenne felkészülni és még idő is lenne rá."
Te megint badarságokat beszélsz!!! :-) Ráadásul azt is látom hogy Te labdába még nem rúgtál, max ha útban volt.... vagy valami kölök eltalált vele...oszt bosszúból esetleg...
Senki nem vitatkozott azon, hogy 1! EGY! egy! darab normális stadion kell! (ezt már jómagam is rég hiányolom). De nem 10 vazzeg!!!!
A 2020-es EB mérkőzéseit 13 város rendezi, ugye Te sem gondolod komolyan, hogy amennyiben ez a 13 város, más-más országokban helyezkedik el ugye, akkor mind a 13 ország automatikusan ott lesz az EB-n!!!!??? Nóóórmális vagy Margit????
Ha tévednék, akkor isten bizony tökön lövöm magam, de szerintem Neked kellene gondolkozni mielőtt írsz egy ilyen 10 centist....bár, ezt a Te esetben nevezhetnénk sommásnak is....
Amennyiben hülyeséget írtam(mert nem nagyon néztem utána) akkor megérdemlem a fikázást!