Re: nincs cím
Spade Előzmény: #656766a hitel attól még marad, és azon jól lehet keresni, az oti jelentésben benne is van h hogyan. De Cs valszeg nagyon jó stratégiát talált ki a mezgazdba nyomulással ami likvid mert ömlik be az EU forrás, másrészt pedig nyit a kkv-k felé is. Ha itt Mo-n lesz fellendülés akkor ebből kasza lesz, ha sulyosabb megmentési csomi lesz akkor pedig ráadásul nem lesz versenytárs, és 7 év fogyasztási megvonás után biztos h hamarosan elindul egy fogyasztás beruzházási boom. Aminek ha a többi bank fejre áll a legnagyobb haszonélvezője lehet. Ezért mondta Cs h soxor szeretné ha meglépnének egy bankpusztítós adós mentést.
Ráadásul úgy tűnik h az onkori hiteleket visszakapta ezért rengeteg forrása van.
.
És azért van egy érdekes kérdés amivel senki nem számol.
Év vége után az eddig tetszhalott AB fel fog támadni, kb február után már nem tud a fidesz alkotmányt módosítani és ekkor sztem akár tizes nagyságrendű tv-t is el fog kaszáni hiszen a választás után szinte lehetetlen h 2/3 lesz. Ha év végén hozzák meg az adósmentés tv-t és nem lesz megegyezés a bankokkal hanem erőből mennek, márpedig durva mentésnél nem lesz megegyezés, akkor könnyen lehet h az bebukik az AB-nél sőt én ebben majdnem biztos vagyok az eddigi jogszabályalkotási szinvonalukat látva, és akkor eleve elmarad az adósmentés.