Re: nincs cím
Előzmény: #656500Kontra:
http://totalcar.hu/magazin/velemeny/2013/01/02/hogyan_tuntessuk_el_a_koldusokat/
"A lámpa pirosra vált, és tessék, már megint egy. Jön és kér, koldul, zavar, büdös, koszos, jaj, hagyjon már. Ablak fel, nézés félre, telefonálás."... nem tudom megmenteni a világot és ha minden kereszteződésnél jön egy és a lelkiismeretedre hallgatsz, akkor mindenképpen sz@rul fogod magad érezni akkor is, ha ez egyiknek adtál.
Egyebekben én egy darabig nagyon tetszetősnek tartottam a "Fedél nélkül" ötletét, és még meg is vettem és el is olvastam. Egy idő után azonban már nem találtam annak, és akkor jöttem rá arra:
Ez ÚJSÁGÁRUSÍTÁS és ÜZLET. Ha pedig én nem kérek ebből az üzletből, akkor nem is kell megvennem, hiszen nem tartok igényt a termékre.
HA pedig valaki semmit sem árul és még erre sem veszi a fáradtságot, akkor főleg miért adjak neki?
Ennek okán van egy fix ember, aki kifejeztten kultúráltan néz ki (szerintem hobbyból vagy újságírásból csinálja), viszont vette egyszer a fáradtságot, hogy Karácsonykor(!) az út szélén álljon, és felvett egy mikulás sapkát és boldog Karácsonyt kívánt. Na az tetszik, az poén, az valami :)