Re: nincs cím
Spade Előzmény: #656145Igen ám csakhogy én azt hoztam fel, h Borsodban, sok cigo lakta helyeken az általános iskola első 4 osztályában, késöbb mind a 8-ban, tabletet rendszeresítsenek, ottani használatra és nem elvitelre a tanulás támogatására, részben az iskolai könyvek kiváltására. És darabonként 50 ezerért max (pl. waytek) és nem 200 ezerért. És ezt senki nem tekintené lenyúlásnak ha nem majd a pártirodán döntik el h ki kaphat ilyet mint trafikot hanem a gyerekek kapnák adott iskolában, mindenki, és ócsóért.
És abban egészen biztos vagyok h aki csak 1 évig tabletezne és be lenne vezetve abba a világba, olyanok akiknek otthon nincs se víz se villany, nem jutna eszébe átugrani a kerítésen kirabolni és magb@szni az utcában lakó 70 éves nénit.
De nem késő, fordítsák a 4 milliárdot erre akár először Miskolcon esetleg próbaképpen. Ott is vannak szegény negyedek és 50 ezres tabletre iskolában és ne "alkalmasoknak kiosztott" 200 ezres laptopra, sztem szó nélkül támogatnák még a jobbik se kutyázná le, sőt az EU 100 milliárdokat adna oda szó nélkül erre persze nem lehetne a 40 ezres tabletet 120 ezerért adni. És akkor végre olyat tennének sz oktatásban és a cigókért is ami mérföldkő.
Na és ha ehhez a kdnp nem a farkát verné, hanem szerzeteseket kérne a pápától, a legelmaradottabb helyekere akik evangelizálnának és persze oktatnának is de ez együtt jár, és aki ezt maximálisan támogatná is hiszen ez az életútja, a szegények támogatása. Ha pedig evangelizálnák a cigókat ) akik vallásosak amúgy (keresztek használata) és modernül (tabletekkel oktatnák) 10 - 15 év alatt megoldódna a cigány kérdés Mo-n.