Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

prospero Előzmény: #655409

Én a saját tapasztalatom osztottam meg... Te is a sajátodat... nem vonom kétségbe a tapasztalatod... Te olyan orvos vagy, akinek nem adnak hálapénzt vagy nem fogadja el ... ennyi....de azt is gondolom, hogy az orvosok nagy többsége nem dicsekszik azzal a kórházakban, hogy ki mennyi hálapénzt kapott...

Műtétek halasztása 2006 óta van napirenden... a teljesítmény korlát miatt ha jól tudom, amit az Orbán kormány is fenntartott, lehet más néven... Sikeres kiadáscsökkentés ez is... amit követelnek itt olyan sokan...

Egyébként ahogy láttam a törvény mellékletében... a magasabb jövedelműeknek csökkenni fog az alapbére is... pl. havi 390 helyett 330-at fognak hazavinni...Majd meglátjuk, hogy ez már csak azokra vonatkozik akik eddig ezt nem érték el... hogy ez a maximum...

Maradjunk annyiban... az hogy vannak 25-en, akik esetleg rosszabbul jártak júliusban és állítólag 30%-kal csökkent a nettójuk, az ugyanannyira mérvadó ebben a kérdésben országosan, mintha azt írnám, hogy 25 embernek 30%-kal növekedett a nettója júliusban a PTE-n.

Majd kíváncsi leszek a Te borítékodban mennyi lesz...csak az arányokra.... Mikor számfejtik? Októberben?