Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

hosszhuszár Előzmény: #655469

Sajnos van tapasztalatom ilyen téren...

Anyám szívbeteg, ajánlotta az orvosát egy ismerősének, a Városmajorból.

Megadta a telefonszámát, ismerős fel is hívta, közölte vele, 20e ft a vizsgálat....khm...

Példák:

Apámnak volt a szájában egy seb, nem akart elmúlni, járt a Mária utcai szájsebészetre, hetente, 5e ft-ot adott az orvosnak, alkalmanként....a seb nem javult.

Elegem lett, a következő héten én vittem el, jól láthatóan, az orvos zsebébe dugtam 20e ft-ot, és megkérdeztem tőle, mi ez a seb, és miért nem gyógyul, a válasz: ezt csak a Jó Isten tudhatja...az én válaszom: doktor úr, akkor azt, amit a zsebébe tettem, elvinném inkább a Jó Istennek, és egyben kivettem a zsebéből azt, amit beletettem..))

Aztán kiderült, mert átvittem az öreget a mária utcai bőrklinikára, 3 percre volt a szájsebészettől, ugyan abban az utcában...( miért nem küldte át az orvos, ha Ő nem tudta mi baj?) ahol megállapították, hogy súlyos bőrbetegsége van, nem gyógyítható, csak kezelhető, de nem rák...

itt is fel kellett keresnem a professzor urat, aki addig míg meg nem kapta a vaskos borítékot, nem nagyon találkozott az öregemmel, azután viszont barátok lettek...))

És még sorolhatnám....