Re: nincs cím
Előzmény: #654968Először is szeretnék elnézést kérni, kiakadtam azon, hogy "lehazugoznak", ez számomra kényes pont. Innentől kicsit kiakadtam.
Namármost, ettől eltekintve elmondom, hogy mi volt a másik problémám a beírásoddal: Az, hogy azt írod, "ne a neten gyűjtsek adatokat", majd belinkeled a hitelesnek nem igazán elfogadható Wikipédiát, de a vicc poénjáért pont azt a cikket, amit én is elolvastam amikor felvetetted, hogy szerinted tud bombázni az A-10-es. Ez egyrészt furcsa volt ebben a kontextusban, másrészt jó példa arra, hogy ki és mit olvas ki az adott cikkből: Én például azt olvastam ki, hogy bár kétféle bombateher hordozására volt az A-10 kialakítva, de az egyiket időközben betiltották (kazettás bomba), a másik pedig a lézervezetésű bomba, aminek viszont időközben még a tűzvezérlőjét is leszerelték. Ennek okán az én olvasatomban a cikk azt jelzi, hogy az A-10 nem tud bombázni, mert nincs hozzá tűzvezérlése.
Ettől még bombázhat, ha te mondod, de ez a cikk akkor is rossz érv volt, mert aszerint pont nem tud bombázni.
"Én már a rendszerváltás után voltam katona, akkor már mindenféle tagok voltunk."
Ezért írtam, az már egy másik világ volt, komolytalan bohóckodás, pláne abban az időszakban, amikor jellemzően mindent leszereltek, kivontak a hadrendből és még az is kérdés volt, hogy kell-e egyáltalán Magyarországnak honvédség.
"Amúgy meg két eset lehetséges:"
És mivel több eset lehetséges, ezért teljesen nyilvánvaló, hogy mindenki azt hisz, amit csak akar :)