Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: MOL

Trisz Előzmény: #654534

Tudod veled kapcsolatban nem az a baj, hogy a szemüveged sötét!

Ha nem a csúsztatáson, a fórumozók átverésén járna az eszed, akkor korrektül is fogalmazhatnál. Giganyereségről nem olvashattál tőlem semmit. Én azt fejtegettem, hogy a KEG pü-i helyzete annyival javult az engedményezés révén, amennyivel olcsóbban jutott hozzá az esseni. (Ill. ennek kb. a felével, mivel osztoznak.)

Ha a közgazdasági alapfogalmakkal tisztában lennél, akkor látnád a különbséget pénzügyi helyzet és nyereség között. Ebbe most mélyebben nem megyek bele.

De ha csak a szemüveged lenne sötét, akkor magadtól is tudhatnád, hogy ennek eredményei csak július után jelentkezhetnek, mivel az engedményezés....

Egyébiránt arra is felhívtam a figyelmet, hogy a gazdasági igazgatónak hatalmasak a játék lehetőségei ebből kifolyólag. Sok százmilliós nagyságrendben bármit le tud költségelni ha akar, ill. tőkevisszafizetéssel költséget tud kímélni, ha kedve úgy kívánja.

Esseninek meg édes mindegy, hogy kamatként vagy hiteltörlesztés címén jut a pénzéhez.

Ennyit a giganyereséges vetítésről. Már nem csak hatalmasakat tévedsz, hanem hazudozol is.