Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #654150írtam anno..Én nem harapom matót de zseni a pasi..látszik agyában van minden szám..összefüggéseket lát..ezért nem is jó ha nyilatkozgat..agyilag bokros volt hasonló..de ő csak egy pártkatona volt.
írtam már..egészségügyben az egyik legnagyobb a rablás..(máv és BKV és a pósta a másik három komcsi cég) korrupt saját zsebre dolgozó orvosok..külföldieket privát betegeket kezelnek állami eszközökkel saját zsebre keresve a pénzt..tolvaj betegek..honvédkórházban láttam..még infra érzékelőt a kilincseket is lelopták a sloziból...demég a szifont is a mosdóról.
ennyi frontot nem tudott nyitni fidesz..sztem második kőrben egyből egészségügy jön.
Minden állami beruházás jó..szerintem is lenne fontosabb a focipályáknál..de ha mást az eu pénzén lehet építgetni akkor abból kell..ha gyerekek spontán sportolnak akkor fociznak..magyar sport a foci..Puskást a mai napig emlegetik nekem külföldön ha megtudják magyar vagyok...ha ez egy tematikába foglalt és pályázunk egy foci vb-re vagy valami akkor ez is jó.