Regisztráció Elfelejtett jelszó

Most akkor mi van?

Tapasz

AT AT

V.I.P.

11.652 Hozzászólás:

Elküldve: 2008 november 16 - 21:58

Most melyik részét nem érted?

NEKEM nem szimpatikus ez a kormány.

De.

Amikor AZT az osztogatást akarta megkúrtítani (és még csak nem is eltörölni), amiről beszélsz, hogy nem tettek vele/ellene semmit, akkor felállt a népvezér, a komcsi, és közölte, hogy ezekhez "a vívmányokhoz(!!!így!!!) nem lehet hozzányúlni" és "el a kezekkel a pazarlástól és az osztogatástól".

Attól, amit KÖZÖSEN szavaztak meg.

Szerinted akkor abban, hogy ez létrejött, abban sincs semmi felelősége és abban sem, hogy nem is enged ezen változtatni?

Most akkor mikor hazudik csont nélkül a szemedbe Orbán? Akkor, amikor azt mondja, hogy ez a felelőtlen osztogatás az ország baja (aminek részese volt), és ez volt a hiba, vagy akkor, amikor nem engedi ennek a megváltoztatását (ami csak rajta múlt), mert akkor az emberekkel fizettetnének meg valamit, illetve, hogy az osztogatást nem lehet elvenni, mert az JÁR?

Nekem mindegy, csak nem értem, hogy erre MIÉRT MINDIG az a válasz, hogy de Gyurcsány elkúrta. Ez egyszerűen nem igaz. Elkúrva 2000-ben lett az ország. Gyurcsány csak nem változtatott rajta.

ÁMDE: NE felejts valamit. Gyurcsány NEM Orbánt váltotta, hanem 2004-ben lett kormányfő, amikor NYILVÁN nem lehetett semmit sem tenni, azaz az öszödi beszéd egyszerűen ÉS ÉRETLEMSZERŰEN nem szólhatott CSAK róla, hiszen csak a "négy évből" következik az, hogy az nem csak RÓLA szólt.

2006-tól meg próbált változtatni... de ekkora ellenszélben nem lehet p*sálni.

De mint írtam, arra sem válaszolsz, hogy SZERINTED mit tenne Orbán, ha most kézbe vehetné a hatalmat? Ugyanazt, ami rossz volt az országnak már 2000-ben (bőszen hangoztatja: AZT csinálná már megint, sőt, még inkább), vagy hazudna, mint 1998-ban és teljesen mást csinálna(!!!) mint amit ígért?

Én nem látom és nem értem, hogy mivel tenne "jót" az országnak, mert amiket (be)ígért, azok CSAK lefelé vinnék... EGYETLEN jó ötletük sincs, és ebben sincs semmi személyes sem.

Hiszen nem csak én, de TI SEM tudtok ilyet mutatni...