Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

eu tényleg internáci marxista terroristák kezében

Dr. ursi

méghogy alapjogok ! ezt olvassátok ! másodk bekezd !!!

-

Pisztolyt nyomtak a fejünkhöz annak érdekében, hogy elfogadjuk a bankbetétek megvágását – nyilatkozta Nikosz Anasztasziadesz ciprusi elnök egy bizottsági meghallgatáson. A megosztott szigetország uniós felének elnöke egy bizottsági meghallgatáson elmondta, hogy az EU-nak már kész tervei voltak, annak ellenére, hogy ezt a megoldást korábban még nem tesztelték. Ciprusnak márciusban kellett uniós mentőcsomagért folyamodnia, melynek egyik uniós feltétele ugyanakkor a 100 ezer euró feletti bankbetétek egyszeri megadóztatása volt.

-

A ciprusi elnöke szerint az eurócsoport tagjai meg akarták őt fosztani attól a jogától, hogy visszatérjen Ciprusra, hogy megbeszélje a feltételeket a politikai vezetőkkel, szakértőkkel, és hogy egyeztessen a Moszkvából visszatérő pénzügyminiszterével. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-

Anasztasziadesz elmondta, hogy ő felvázolta az európai vezetők előtt azt, hogy Ciprus gazdaságát az 1974-es török invázió bedöntötte, az ország gazdasága a történelmi okokból és földrajzi elhelyezkedéséből kifolyólag nem tud versenyelőnyt szerezni a termelő ágazatokban, a turizmus, hajózás és szolgáltatóipar az, amelyből építkezni tudnak. Ha bármelyik szektorral probléma van, akkor azt az uniós partnerekkel egyetértésben kell megoldaniuk és nem extrém javaslatokhoz folyamodni.

-

A ciprusi elnök kiemelte, hogy az akkori találkozón ő elmondta, hogy nem volt fair Ciprusnak aránytalanul nagy terhet vállalnia a mentőcsomagból. Anasztasziadesz emellett hangsúlyozta, hogy Ausztria, Németország, Finnország , Hollandia és Szlovákia teljesen egyetértett a Nemzetközi Valutaalap (IMF) által benyújtott feltételekkel, míg Görögország próbált Ciprusnak segíteni, bár maga is nehéz helyzetben volt.

-

ebben pedig az az érdekes mondat !!!! h a feltételeket az IMF nyújtotta be és EU csak továbbította azaz követelte azokat ciprustól, tehát imf diktált. amihez egyes országok szolgaian asszisztáltak. de nem eu irányít euban hanem imf aki usa bérgyilkosa usa mögöttes hatalménak előrenyújtott keze.