Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Borska

én Mo.-t illetően továbbra is pesszimista vagyok,nemzetközileg érdekes dolgok álltak elő, ez a FED para, meg a 85milliárd megvonása komolynak azért nem nevezhető felzúdulást okozott, innentől sokkal nagyobb figyelmet kaphatnak a munkaerő és infla adatok, ennek tudható be hogy visszakanyarodunk ama tekerentyűhöz ,miszerint minnél rosszabb annál jobb, vagyis egy 1,5-2% os eltérés negatív irányba egy munkaerőadatban beugrasszthatja a késői longosokat (mert hogy nem most van a jó longbeszálló az tán nem vita téma ) amint rádöbben a piac hogy ez nem számottevő és a FED ugyanolyan sumák, vissza fogja adni az emelkedést, akár még ma is..... a nemzetközi szentiment váltás pedig inkább negatívumban érezteti hatását itthon, hisz egyenlőre nincs más mint pár speki játékvásárlásai, amikor pedig kiszállószinthez érnek bluek, a nagyok öntései...

( ha logikusak vagyunk, ki az aki veszi azt a céget amiből a vezetőség kitáraz????? és még fog is tárazni.... számomra inlogikus )

hati sokadszorra támadja a gumiasztalát, előbb utóbb elfárad a támasz.......

én nagyobb esélyt adok most egy napos, 8 ó-s boll-on való leszánkázásnak mint egy esetleges pattincsnak

....kiderül