Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

törölve

Ricsi

Azért a személyes megtámadtatásom miatt had válaszoljak, és kérlek, ne töröld ki, mert így korrekt.

Igen, elegem lett a törléseidből, amik teljesen követhetetlenek. Ami neked nem tetszett, törölted. És ezt én inkorrektnek tartottam. Aztán másutt beszélgettünk, normálisnak tűntél, gondoltam, itt is folytathatjuk. És tudtuk is egy ideig, minden probléma nélkül.

Ma megint bal lábbal keltél fel, és szinte válogatás nélkül töröltél mindent. Megint elkapott a gépszíj, és én ezt megint sérelmezem. De miután már kétszer koppantam, ezért soha többet nem teszem be ide a lábam.

Egyébként a mostani hsz-ed sem korrekt a szememben, mert ha a visszatérésemkor azt mondod, hogy menjek innen, mert azt mondtam, bannolom, szó nélkül megyek. De nyújtottam egy baráti jobbot, és miután válaszolgattál nekem, én ebből azt szűrtem le, elfogadtad. Így utólag erre hivatkozni semmiképpen sem úri dolog.

Nem leszek mocsok, nem válaszolok erre, ha akarod törölheted, de azért azt gondolom, a válasznak is itt lenne a helye.