Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Trisz Előzmény: #650429

Nem szeretnék neked támadni. Ne úgy vedd. Viszont teljesen értetlenül állok a megfogalmazott véleményeddel szemben. „Ahogy itt is ajánlották, már régen visszahozhattad volna a bukód ha eladod anno ezt a szutykot és befektetsz másba!“

Erre ki vállal garanciát!? Volt itt ellenpélda is! Kiszállt bukóban és beleesett egy következő bukóba! Persze jobb egészségesnek és gazdagnak lenni, mint szegénynek és betegnek. Ahogy a bölcs király megfogalmazta. :)

Nem szeretnék kereskedési tanácsot adni senkinek. Csupán a saját kereskedési taktikám ehhez kapcsolódó részét, mint egy új színt a palettán, leírom.

Ha valamibe belenyúlok, és rosszul sült el, akkor mementóként kezelem. Pl. ph-ból a legrosszabb vételem 68-as. Bármit eladok adóoptimalizálásként, vagy a nyereséges papírokat eladva átmentem KEG-be, de a 68-asok ottmaradnak mementóként. Ezzel a büntetéssel fékezem magam az ugrálástól. Mintegy figyelemfelhívás magammal szemben, hogy inkább kevesebb megfontolt döntés, mint sok elhamarkodott! Ezeket csak nyereséggel leszek hajlandó eladni.

Mindenki alakítsa ki a saját egyéniségéhez illeszkedő kereskedési stílusát. Akinek a gyakori adok-veszek jön be, az csinálja azt. Lényeg hogy élvezzük a tőzsdét. Én nem győzködnék senkit, hogy kedvenc játékát dobja és játsszon úgy és azzal, ami nekem tetszik! És őszintén tudok örülni, ha valakinek sikerélménye van a tőzsdén. Végül is egy asztalnál „kártyázunk“!