Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Grizzly Géza Előzmény: #648310

Nem jó a gondolatmeneted. Én küldök nekik adományt,mert az előző pénztáramat épp most számolják fel.

Tagdíjból is 0,9%-ot vonhatnak,ha valaki tesz rá 5 vagy 10 ezer forintot azután jár nekik 45 illetve90Ft.

A probléma az elméleteddel az,hogy nem lesz életbiztosítás belőle,ha felszámolják az összes pénztárat. Életben kell őket tartani.

Én havi 500 Ft-ot utalok,most Budapest MNyP tag lettem. Ennyit megér,hogy megmaradjon a 6M feletti egyenlegem. Tavaly 700k felett kamatozott... Ebből évi 6 ezer ft,csak azért,mert rohadjanak meg... Én sem utalatam a pannóniának(meg majdnem senki),fel is számolják év végével:

"Korábbi tájékoztatásaink alapján nyilvánvaló volt, hogy tagdíjfizetés és működési célú adomány nélkül a magánnyugdíjpénztári ágazat önállóan nem működőképes, az akkor meglévő tartalékok felélésével az ágazat megszűnése prognosztizálható. Sajnos a tapasztalatok szerint a tagdíj- és működési támogatás fizetésének hajlandósága a teljes tagság körében igen alacsony, a működtetést nem biztosítják. "

"2012-ben 7.124 ezer forint tagdíjbevétel jóváírására került sor (ennek 0,9%-a csupán a működési hányad), továbbá 535 ezer forint működési célú adomány érkezett."

Mindez több,mint 3000 fős taglétszámmal ;)