Re: nem ennyire bonyolult
Racional Előzmény: #646262Ajánlom még egyszer a tisztelt résztvevőknek az 502 -es beírásomat, különös tekintettel a 2./ és 4./ pontokat.
Amint láthatjuk nincs két egyforma szerződés, mindegyik egyedi, és ennek általánossággal bíró módosítására, minden szerződésre érvényes jogszabályt kitalálni szerintem LEHETETLEN.
Én is leírhatom, elém 9 oldalas szerződést toltak, mondom OK, másnap bementünk az asszonnyal, hogy aláírjuk, szerencsére ismét elolvastam, több helyen már át volt fogalmazva, természetesen NEM írtuk alá, és ez volt a HATODIK bank, ahol végül nem vettünk fel kölcsönt, pedig csak 5 milla kellett a 25 mellé, és a jelzálog is terhelt!
Ezt megelőzően fél időben végtörlesztettem egy másik kölcsönt, a bank 50%-al megemelte a végtörlesztési díjat indoklás nélkül, bírósághoz fordultam és a pert elvesztettem (10k perköltséget megért)
Mondom hogy parasztvakítás folyik, olyan forintosításra számítok, hogy nesze semmi fogd meg jól lesz a végeredmény, ergo a kölcsönt vissza KELL fizetni és bizony kamatostul nem mások kárára, esetleg én olyant el tudnék képzelni, hogy az eredeti teljes 100%-os jelzálog értéken túlmenően valamilyen %-ban futamidőhöz kötve, korlátoznák a törlesztést.