Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Előzmény: #645781

Ez így azért nem pontos.

Valójában szép lassan - úgy tíz év alatt - kezd leesni nekik az, hogy a "szabad munakerőáramlás" nem a MUNKAERŐ áramlást, hanem a SEGÍLYES áramlás poklát szabadította el, és most próbálják az sz@rt az lúba visszalapátolni azzal, hogy AZ MENJEN, AKINEK VAN (avagy biztosan lesz, mert kurrens foglalkozást űz) MUNKÁJA, mig az, aki csak a segílyért megy, az maradjon otthon problémaképpen.

Azaz, szívjuk el az agyat germán módra, hogy az ipar áttelepedjen oda, ezzel szemben a problémákat tartsuk helyben, mert ahhoz semmi közünk nincs.

És máris eljutottunk oda, hogy szép lassan kezdik felismerni a nemzetállamok azt, hogy nagyon nem jó nekik az internáci marxista terrorista bulsshit.EU, mert az mindenképpen katasztrófához vezet, éppen ezért az utolsó pillanatban még megpróbálják azt, hogy a "szabad mozgás megmaradjon mint alapérték de azzal ne járjon semmiféle jog sem, a munkaerő vándorolhasson, DE CSAK AZ ÉSZ.

Na ez nem fog összejönni, a kérdés az, hogy ez mikor fog nekik leesni. Mert egyebekben a germánok már most látják a problémát (vö nem akar senki a purdékkal foglalkozni a bölcsődében), és kezdenek rájönni arra, hogy egyre nagyobb lesz a purdéimport -> többek között ezért is uszítanak errefelé, hogy a purdé maradjon itt, a szakképzett meg menjen oda.

Én meg úgy vélem, hogy a k*va anyjukat. És mondjuk szép lassan az egész periféria ezt fogja mondani és akkor borul az bili.EU és csak az a kérdés, hogy inzert kuka lesz az egész, vagy óriási változások, amiben deklaráljuk germániát, avagy létrejön az az EU, amire az EU polgárok szavaztak, azaz a föderációs Európa, amiben az államok felett nem áll hierarchia, hanem az államok alkotják a közös rendszert, amelyben közösen is járnak el, de egyebekben alsó hangon legalább annyira függetlenek is maradnak egymástól, mint az USA tagállamok, avagy a svájci kantonok.