Re: nincs cím
Dr. ursi Előzmény: #645783"a hitelt mindenkinek fizetnie kell", csak azokon tudnak és akarnak segíteni, akik a rossz szerződések, a rossz termék miatt kerültek nehéz helyzetbe."
tehát ahogy én értelmezem ezt a mondtaot.
mivel a termék rossz és tényleg az ezért minden hiteles emiatt bajba került.
ez tény.
ki nagyobba ki kisebbe.
de általában véve mindenki **** nagyba.
kivéve akik befire ingatlanoztak mert nekik amúgy is volt mit a lébe aprítani.
de ki számít nehéz helyzetűnek ?
akik már bebuktak ?és ezek között vannak akik tudnának de nem akarnak fizetni.
és azok ezekszerint akik fizetnek nem számítanak nehéz helyzetbe kerültnek.
pedig dehogynem ! bassza meg ! dehogynem ! mert szülői támogatás nélkül nem tudja fizetni ! mert anélkül éhenhalna ! mert ha tudja is annyija maard h kenyéren és vízen él szó szerint ! ez is nehéz helyzet seztem !!! ráaádsul úgy h semmit sem tehet az ellen h egyoldalúan módosítgatták emlegteték a hitelét ! ha nem fizet ugrik a lakás mert nem egy faluba van v ózdon va olyan helyen ahol nem lehet eadni és banaknak sem érdeke elvenni.
de pesten ? ott eladható. ott van a banknak belőle még pénz holott már a hiteles az eredetileg felvett tőkét visszafitette csak kamatokban ... és többel tartozik a futamidő harmada után mint kezdte ! és nyomorog ! és sajátfizetésből még a törlszetőre sem futja ha minbéres ! sztem ez is nehéz helyzet sőt ! és pont ez a réteg az aki takarítana fogyazstana ha lenne miből ? ha maradna valami a fizetéséből ! de nem marad.