Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Trisz Előzmény: #644744

Én nem játszom az agyam. Csupán felhívom arra a figyelmet, hogy felépítettél egy negatív képet KEG árfolyamkilátásáról. Ennek az elképzelésednek bizonyos elemeit vitattam.

(Jelzáloghitel, Bank érdekeltsége a felszámolásban, Kapcsolattartó bank és KEG között. Továbbiakban JBK.)

A vitánk 3 fő eleméről az élet bebizonyította, hogy az elképzeléseid alaposan tévesek. Ez persze téged percig sem gondolkodtatott el. A végkövetkeztetésed változatlan. Úgy hirdeted az igét, mintha én képviseltem volna téves álláspontot. Ha én tévedtem volna ekkorákat, akkor most kamus beültetőtől kezdve TP és mi minden lennék. Én is felelősséget érzek a gyanútlan fórum olvasókkal szemben és nem szeretném, ha téveszmékkel be lennének csapva általad. Ezért hívom fel arra a figyelmet, hogy egyáltalán nem vagy tévedhetetlen, sőt ahogy most viselkedsz bennem a szándékos megtévesztés is felmerül részedről. Ha én ekkorákat tévednék, akkor nagyon szégyellném magam a tévedésem miatt. Biztosan óvatosabban fogalmaznék. Rajtad viszont semmi ilyesmit nem látok, tehát csak játszol szerencsétlen rutintalan olvasókkal.