Re: prosperonak
hosszhuszár Előzmény: #644865Magyar elpumps márkájú szivattyú, azért vettem ezt, hogy hazait vegyek, ha lehetséges...
2 x volt javítva garancia idő alatt, így elméletileg a garancia idő kitolódik, mert minden javítás után, az az egység, ami javítva, cserélve lett, további garancia időre jogosít. ebben az esetben 2 x javították ugyan azzal a hibával, így nagy a valószínűsége, hogy ugyan az a valami hibásodott meg 2 x.
Hívtam a gyártó céget, elmondtam a problémámat, ( rákérdeztem a garancia időre ebben az esetben), a hölgy meghallgatott, és adott 1 tel. számot, hívjam a szerviz vezetőt.
hivtam volna, de nem vette fel, ezért kb 1 hete, írtam nekik emailt, a hölgynek is, a szerviz vezetőnek is, de válasz persze nem jött még....
(kérdezz valamit, egy kínai gyártótól a china.com -on, szinte azonnal válaszolnak, sőt, ha új termékük lesz, vagy akcióznak, automatikusan küldik az emaileket, éveken keresztül.....)
A kínai szivattyú 9 e ft volt, majdnem 6 db szivattyút tudok venni....az elpumps árán...