Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: prosperonak

hosszhuszár Előzmény: #644830

félre értesz valamit, nem akarlak meggyőzni, de ha nyitott szemmel jársz, magad is észreveszed azokat amit én, mi...sajnos mindenben van már kínai...először, pl ruhában, a nagykereskedők felvásárolták az áruikat, és eladták drágábban, de a westendből is vásároltak kerskedők kinaitól, pl női cipőket, 3e ft-ért, és 13e ft-ért adták a westendben, aztán szépen a vásárlók átszoktak az ázsia centerbe, és a józsefvásrosu piacra. és már a végfelhasználó veszi 3e ft-ért a női cipőt, szandált..a feleségemnek is van 3 éve nem megy tönkre, pedig használja...

ha műszaki cikket vásárol egy nem fanatikus vásárló, az europában gyártott 3ft-ba kerül, a kínában gyártott, 1 ft-ba kerül..küllemben, tudásban azonos, erősen el fog gondolkodni melyiket vegye meg, garancia erre is, arra is ugyan annyi....másképp a kínai nem versenyképes, hacsak a kínaira nem több a garancia idő....többnyire így van.

megveszi az 1ft-os kínai terméket, a más 3ft-os termékkel szemben, még 2 x vehet, ha tönkremegy, de nem megy tönkre...

múlt héten vettem egy szivattyút, cpi gyártmány, 8.999 ft volt, azért vettem, mert elromlott a magyar gyártmányú, 40e ft-os....amíg az szervíben volt, ezt használtam, semmi baja, sőt, jobb mint a magyar, és arra is 2 év a garancia....