Re: nincs cím
prospero Előzmény: #644673Egyebekben 20 éves annuitásos kamatfizetési kötelezettséggel számolva az én hitelem esetében a törlesztőrészleten belül a tőke és kamat aránya nem korábban, mint 10 év után fordult volna meg a tőke javára... azaz a törlesztés kezdetben úgy nézett ki, hogy a törlesztőrészletem kb. 1/4-e volt tőketörlesztés 3/4-e pedig kamatfizetés, és kb. 10 év vagy utána fordult volna meg úgy a tőke kamat arány, hogy már több tőkét fizettem volna, mint kamatot....összesen 15 millió hitelre 10 millió kamatot kellett volna fizetni a futamidő alatt az eredeti szerződés eredeti árfolyamával számolva... csak utána megdobták a kamatot 50%-kal, 4-ről 6%-ra emelve azt, plusz volt egy 30%-40%-os árfolyamveszteség...és a hitelek 20%-a problémás, a maradék 80% nem problémás... az eredeti kamatom pedig így alakult volna a futamidő végéig. 10 millió kamat helyett fizettem volna 5 millióval többet kamat% miatt, 10 millióval többet árfolyam miatt... azaz 15 millióra az eredeti 10 millió forint kamat helyett 25 millió kamatot fizettem volna minimálisan, 20 év alatt, ami nekem veszteség, legkésőbb anyabanki oldalon meg nyereség.