Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #644492

"Mindig meglepsz ezzel a megközelítéssel, hogy nem veszed figyelembe, hogy a banki mérlegnek (is) két oldala van."

Tudom, mert azt a legkönnyebb manipulálni.

"Sok a rossz hitel az veszteséget okoz, veszteség hol fog lecsapódni szerinted? :)"

2010-ig az adófizetőknél, 2010 óta ott, ahol kell, a bankoknál. Vagy ezzel sem értesz egyet? :)

"Nézz meg pl egy mkb mérleget mint jó példát mennyi tőkét kellett benyomni elmúlt években."

Ez csak azt jelzi, hogy mennyire rosszul működött. Vajon miért nem volt erre szüksége mondjuk az OTP-nek és még legalább fél tucat banknak?

"Az pedig egyáltalán nem ennyire egyszerű, hogy azért tolnak be tőkét mert k. nagy nyereséget értek el a múltban és ezért érdemes."

Ha nem éri meg, el kell adni a bankhálózatot, vagy végelszámolni kell. Aki tőkét emel, az lát fantáziát a vállalkozásban.

"Ezek hosszú távú dolgok, nem 1-5-10 évben gondolkodnak."

Ezért mondtam, hogy megéri nekik, ami önmagában mutatja, hogy semmi sem igaz a sirámaikból.

"Pl nézz meg egy Otp témát ha nekem nem hiszel. Mondjuk az elmúlt 10 évben sok bankot vettek külföldön, ezek között van olyan ami eddig jóformán csak pénzt vitt. Csak tudod az is szempont, hogy jelen van ott , megvan a lehetősége bővülni, piacot szerezni stb, nem a versenytársai szerezték meg azt a szeletet stb."

Szerintem meg részvényesként ordítanod kellene, hogy pocsékolják az osztalékodat és más külföldi hiteleseket segítenek meg a te profitod csökkenése által. Vagy nem? :)