Re: prosperonak
Ricsi Előzmény: #644018Bocsi, hajnalban indultam, most estem haza.
Nem fogom neked ezt elmondani, mert nem akarok senkit megsérteni. Én folyamatos leépülést látok. Lehet mondjuk izmozni a mercedessel, hogy jaj de jó, nőtt az ipari termelés. Csak ne felejtsük el, mikor jött ide a merci. Én az elmúlt 3 évben hasonlót sem láttam.
Nézzük a vizitdíjat, mint az állatorvosi ló tipikus példáját. Népszavazás volt nevetséges 300 forintról. Holott én azt gondolom, hogy ez lenne a fejlődés útja. És én azt is el tudnám képzelni, hogy ha fizetek, ne legyek várólistás. Mégpedig legálisan, mert most is ez a helyzet, csak nem legális.
Összefoglalva, pofázás szintjén vannak dolgok, megvalósítás szintjén pedig nincsenek. Mondok egy jellemző példát. Íme az alkotmányunk. Itt ez a töketlen banda a 2/3-ával, és már 3* vagy 4* kellett átírni azt, amit csináltak. Ha az ország legfontosabb törvényével ezt művelik, miből gondoljam azt, a többit jobban csinálják.
És piszkosul elegem van abból, hogy a multi meg a bank szitokszó lett az országban. Ez tipikus kommunista duma. A multik termelnek, a multik kereskednek, ők csinálnak még valamit ebben az országban. El lehet őket üldözni, mert miért ne lehetne, csak nem lesz jó vége.
Na, mégis írtam valamennyit, legyen ennyi elég. Mint mondtam, eléggé ismerem a bankokat pl, és tudom, ha így folytatódik, elmennek. Aztán lesz pénz, ahonnan akarunk. Mondjuk azerbajdzsánból, azzal is mekkora sikert értünk el.