Hozzászólás
walexAT:
Értem, hogy mit írsz. Felelősek a bankok is (ezt már többször leírtam), akárcsak a PSZÁF, MNB, de azért ne tegyünk már úgy, mintha a hitelfelvevők meg olyan ártatlanok lennének, mint a ma született bárány...
Olyanok is felvették a hitelt, akiknek szinte forintra ki volt már számolva, hogy mennyit tudnak törleszteni, ki volt centizve a törlesztő már az első hónapokban (amikor még nem szállt el az árfolyam!). Aki így bevállalt cirka 20 évet, az egész egyszerűen nemhogy hülye, hanem analfabéta. Én az ilyeneket hagynám, hogy vigyék a házát, majd legközelebb jobban meggondolják.
Azt azért te se gondolhatod komolyan, hogy egy 20-30 éves futamidő alatt csak 50% törlesztő emelkedéssel kell kalkulálni. BÁRMI történhet a világban, ami miatt többszörösére nőhet a törlesztő. 20-30 év hosszú idő, ez idő alatt BÁRMI megtörténhet. Munkanélküliség, betegség, stb. Addig kell nyújtózkodni, ameddig a takaró ér!
Tudom, hogy mindenki fizeti az árát, csak már rohadt idegesítő, hogy megint a felelőtlenek jártak jól, aki meg próbál megtakarítani, az kap kamatadót, eho-t.. és egyéb "átnemhárítható" különadókat.