Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: prosperonak

Előzmény: #643298

Én értem amit írsz, sőt meg is értem, de:

- miért gondolod, hogy nyugaton kellene a munkája, vagy annyira kurrens lenne, vagy hogy ott rövidebb(!) idő alatt kaphatna állást?

- miért tartod sok időnek a fél évet, amikor a feleséged NYILVÁN nem vállalt el bármit, nem adta be bárhová a papírjait és komoly elvárásokat fogalmazott meg?

Emlékszel arra, amikor arról beszéltünk, hogy mennyi tartalék kell? Nos akkoriban te fél évet írtál én két évet, és még ki is egyeztünk abban, hogy MINÉL JOBB állása van valakinek és igénye, annál többet kell tartalékolnia, mert nehezebb lesz az elhelyezkedése az ELVÁRÁSAI miatt.

Nos ehhez képest a fél év szerintem egyáltalán nem sok, különösen akkor ha figyelembeveszem a ma jellemző fejvadász és több körös rendszert, amiben pár hónapnál rövidebb idő alatt döntés sem születhet.

Egyébként pedig, 10 éven belül egyértelműen Kína fogja kialakítania bérszínvonalat, az pedig annyi, mint amennyi nagyjából most van, elég csak megnézni, ahogy nyugaton minden megy össze, omlik össze a foglalkoztatottság és a jóléti rendszer. Ne azért aggódj, hogy itt mi lesz 10 év múlva, mert itt lesz valami, de hogy arra mi lesz, arról jelen pillanatban még fogalmunk sem lehet.

Egyebekben pedig, milyen alternatívát látnál a mostani helyzettel szemben? Azt nyilván te sem gondolhatod, hogy a 3% hiányt most nem vennék komolyan a marxistákkal szemben, tehát most már muszáj lett volna nekik is eddig levinni a hiányt, azaz a 2010-es állapotokhoz képest ~2000 milliárdot meghúzni a kiadásokon. Szerinted mitől lenne jobb az állapot, ha ők lennének hatalmon?