Re: prosperonak
Ricsi Előzmény: #643229Nem, én az oti topicban is leírtam, még lesz egy ciklusuk. Miért? Mert nincs alternatíva rájuk. Nekem, és még rengeteg embernek tök mindegy, melyik komcsi bagázs ül a trónon.
Adót nem csökkenteni, hanem emelni kell. Ez egy óriási tévedés, hogy adót kell csökkenteni. De a befolyt adót értelmesen kell felhasználni, nem olyan baromságokra, mint ami most megy. És most rengeteg dolgot tudnék sorolni a stadiontól, a trafikosok előre kapott pénzéig. Én aztán focibuzzzi vagyok, de a stadionok teljesen elkeserítenek.
Nézzük meg a trafikmutyit pl, hátha megérted, mire gondolok. Miután megkapták a haverok a trafikokat, felemelték a nyereséget. Gondolom, hallottad. Namost, ha a cigi lebír egy ilyen áremelést (és mint látjuk elbír), akkor a fogy. adót kellett volna emelni, és nem a haveroknak többet tenni a zsebébe. És a bejövő adót értelmesen elkölteni. Rengeteg mindenre el lehetne, így példát nem írok, a lényeg, hogy értelmesen. És nem lefizetve a haveri kört.
Akinek ez tetszik, annak legyen így. Én rettenetesen gusztustalannak tartom, és senki nem fog meggyőzni az ellenkezőjéről.