Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nem is tudom, nem is tudom ... olyan szépen szólnak.

Ricsi Előzmény: #642874

Nem olvasom el, mert nem értek vele egyet.

Te vettél egy terméket bizonyos feltételekkel, és semmi, de semmi közöd hozzá, hogy az eladó azt hogy szerezte meg. Kivéve persze ha lopott, és te orgazdának minősülsz, nem ilyenekre gondoltam, mielőtt bárki kiferdítené.

Tehát, mondjuk nekem van egy eladó valamim, meghirdetem, valaki jön, és megveszi. Elmondok mindent róla, mindenféle jó és rossz dolgot, mégis megveszi. Onnantól neki semmi köze hozzám, a feltételeket teljesítettem, amit a vevő felé vállaltam. És teljesen mindegy, hogy én ezt a terméket vettem vagy gyártottam, hogy számolok el a nekem eladóval. És az is teljesen mindegy, mennyi rajta a hasznom vagy károm.

Amit neked ígértem, azt betartom, és rád összesen ennyi tartozik. Tipikus magyar szokás, beleturkálok a másik zsebébe, ő hogyan is járt.

Van egy angol sorozat, a ****i autókat vesz, felújít és elad. És pontos elszámolást csinál, van autó, amin bukik, és van, amelyiken sok ezer fontot keres. És be lehet mutatni a tv-ben, mert angliában, és a világ normális felén nem foglalkoznak vele, mennyit keresett. Én megvettem, nekem megérte, és ezzel a dolog le van zárva.

Mindig a másik zsebével foglalkozni a világ leggusztustalanabb dolga. Szerintem persze, mert tudom, a magyarok nem így látják.